Bătrână strânsă de gât în propria casă

0
0

Caz şocant petrecut miercuri noapte în localitatea Cucorăni. O bătrână de 87 de ani a fost bătută şi strânsă de gât în propria casă de către un necunoscut care i-a furat banii de pensie.

Incidentul a avut loc miercuri noapte, chiar în casa bătrânei. După lăsarea serii, femeia s-a trezit în casă cu un bărbat care a doborât-o la pământ, după care a strâns-o de gât până aproape şi-a pierdut cunoştinţa.

Ulterior, acesta a reuşit să îi sustragă femeii 350 de lei, care se aflau la vedere, după care s-a făcut nevăzut.

Speriată, bătrâna a sunat la 112, fiind adusă la spital cu o ambulanţă. „Pacienta a ajuns în serviciul nostru prezentând un politraumatism prin agresiune, contuzie la nivelul regiunii cervicale prin tentativă de ştrangulare. A fost stabilizată, ulterior fiind internată în spital”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat în atenţţia Poliţiei, care acum caută autorul. „S-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată şi se efectuează activităţi investigative specifice în vederea identificării autorului”, a percizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IJP Botoşani.

+0 -0

se încarcă...