Tâlharul bătrânei din Cucorăni a fost prins

0

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au identificat joi seară un tânăr de 20 de ani, din comuna Mihai Eminescu, acesta fiind bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de miercuri spre joi, acesta a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 86 de ani, din Cucorăni, unde, prin exercitarea de acte de violenţă asupra victimei, a sustras din locuinţa acesteia suma de 350 de lei. Bătrâna a mai avut putere să sune la 112, o ambulanță ajungând la fața locului.

După ce a primit îngrijiri, a fost transportată la Urgențe, fiind diagnosticată cu politraumatism prin agresiune, contuzie la nivelul regiunii cervicale prin tentativă de ştrangulare. „În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, tânărul fiind reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani. Astăzi, acesta va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

+0 -0
se încarcă...