Defilare de ziua veteranilor

0

Statul Major al Forţelor Terestre a decis ca miercuri, 24 aprilie, să fie marcată Ziua Veteranilor de Război. În acest sens, Instituţia Prefectului, alături de Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război – Filiala Botoşani şi Garnizoana Botoşani invită botoşănenii la o lecţie de istorie oferită cu generozitate de veteranii de război din judeţ, de elevi ai şcolilor din judeţ dar şi de elevi ai Liceului Militar „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc.

Detaliile evenimentului au fost definitivate astăzi, în timpul unei şedinţe tehnice la care prefectul Dan Şlincu i-a avut drept invitaţi pe reprezentanţii Garnizoanei Botoşani, structurilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI) ce vor fi prezente la manifestarea de miercuri, reprezentanţii municipalităţii şi ai Poliţiei Locale, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean şi ai Asociaţiei Veteranilor de Război.

Evenimentul va debuta miercuri, la ora 11:00, la Monumentul Eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial, aflat la intersecţia străzilor Calea Naţională şi Cuza Vodă, unde va avea loc un serviciu religios, se vor ţine cuvântări şi o scurtă defilare a detaşamentului de onoare.

Pe toată durata manifestării, circulaţia rutieră va fi restricţionată în zona Monumentului Eroilor, precum şi pe străzile adiacente.

+0 -0
se încarcă...