Ceartă între fraţi terminată la Urgenţe

0
Ceartă între fraţi terminată la Urgenţe
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O tânără de 23 de ani şi-a înjunghiat ambii fraţi cu o sticlă, după un scandal pornit de la alcool la primele ore ale dimineţii. Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă, într-un sat din comuna Frumuşica. Bucuroşi de revedere, cei trei fraţi, doi bărbaţi de 20 şi 23 de ani, care sunt din judeţul Neamţ şi o fată de 23, din localitate, s-au pus să cinstească cu câteva pahare de băutură, ignorând faptul că soarele răsărise de doar câteva ore.

Bucuria revederii a trecut însă repede, cei trei amintindu-şi mai multe probleme şi nemulţumiri pe care le aveau între ei, astfel că au început să se certe. De la reproşuri şi înjurături nu a fost mult până la bătaie, iar fata, fără a sta prea mult pe gânduri, a pus mâna pe o sticlă pe care a spart-o, şi i-a atacat pe cei doi, ambii fiind răniţi. Bărbaţii au sunat la 112 pentru a cere ajutor, la faţa locului ajungând un echipaj de la ambulanţă, care le-a acordat îngrijiri medicale. Dacă cel de 20 de ani a refuzat transportul, bărbatul de 23 a fost dus la Urgenţe, unde cadrele medicale l-au diagnosticat cu o plagă înjunghiată, nepenetrantă, iar după ce a fost stabilizat a fost externat la domiciliu.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a deschis o anchetă. „În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie şi se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IJP Botoşani.

+0 -0

se încarcă...