Oana Ciobanu, botoşănean care locuieşte în zona Iuliu Maniu – De 60 de ani strada nu este asfaltată

0
Oana Ciobanu, botoşănean care locuieşte în zona Iuliu Maniu – De 60 de ani strada nu este asfaltată

La şedinţa de astăzi a deliberativului local au ajuns şi câţiva botoşăneni care locuiesc pe strada Iuliu Maniu. Aceştia au dorit să participe la votarea bugetului pentru a se asigura că aleşii locali alocă bani pentru reabilitarea acestei străzi. În numele cetăţenilor a vorbit Oana Ciobanu.

„Este o stradă unde nu se poate respira. De 60 de ani, sunt copii care locuiesc pe acea stradă, nu este asfaltată, este drum de țară. Când trece o mașină nu vreți să știți cum este și vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră în parte. Nu se poate aerisi casa. Vă rog să stați și dumneavoastră cu ferestrele închise să vedeți cum este. Vă invit, dacă aveți copii, să-i plimbați cu căruciorul pe strada noastră. Să vedeți ce înseamnă, să clănțăni între dinți pietre, praf”, a declarat Oana Ciobanu.

Tânăra a arătat că ştie că mai sunt multe străzi care trebuie reabilitate şi le-a sugerat şi altor botoşăneni să vină la Primărie deoarece „oricine are dreptul să vină să solicite fonduri”.

„O să vă rog să luați în considerare faptul că avem copii mici pe care nu-i putem scoate la plimbare pentru că străzile sunt pline de gropi. Vă invit iarna când se topește zăpada să vedeți ce înseamnă să circuli pe acea stradă. Sunt persoane care circulă în scaun cu rotile și nu au pe unde merge. Nu sunt străzi, nu sunt trotuare”, a mai spus Oana Ciobanu.

Deşi consilierii municipali au plecat la festivitatea dedicată veteranilor, reprezentanţii  botoşănenilor care locuiesc în zona Iuliu Maniu au rămas în sala de şedinţe. Aceştia discută cu Cătălina Lupaşcu, consilier liberal.

 

bty
+0 -0

se încarcă...