Descoperire macabră la padocurile Primăriei

0

Un bărbat care abia a împlinit 40 de ani a fost găsit fără suflare în această dimineaţă în zona fostei gropi de gunoi din marginea oraşului. Acesta lucra ca paznic de noapte la padocurile Primăriei iar în această dimineaţă, când colegii au venit să îl schimbe, l-au găsit fără suflare în camera de odihnă a angajaţilor.

Speriaţi, oamenii au încercat să îi acorde acestuia primul ajutor şi au apelat serviciul 112 pentru a cere ajutor cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care însă nu a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia. „Din păcate decesul era survenit încă de pe parcursul nopţii, fiind deja instalate lividităţile cadaverice. Nu s-au mai impus măsurile de resuscitare”, a percizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Trupul bărbatului a fost găsit întins pe pat, fără a prezenta urme de violenţă, însă medicii legişti vor fi nevoiţi să efectueze o autopsie pentru stabilirea cauzelor decesului.

+0 -0
se încarcă...