Vreme rea de minivacanţa de Paşti

0

Vremea nu va ţine cu botoşănenii în minivacanţa de Paşti şi 1 Mai.

Potrivit meteorologilor, vremea frumoasă va mai ţine doar vineri şi sâmbătă, când maximele vor ajunge şi la 26ºC, în timp ce minimele vor fi de 11ºC.

Din prima zi de Paşti vremea se va strica, vor apărea norii şi chiar ploile. Astfel, duminică, temperaturile maxime prognozate nu vor mai depăşi 18ºC, în timp ce minimele vor coborî din nou la 9ºC.

Luni, în cea de a doua zi de Paşti, vremea va fi instabilă, dar pe fondul apariţiei uşoare a soarelui, temperaturile maxime vor urca spre 21ºC. De asemenea, sunt posibile, pe alocuri, ploi răzleţe de scurtă durată.

Marţi şi miercuri sunt posibile ploi, probabilitatea apariţiei acestui fenomen este de peste 70%, urcând chiar spre 90%, dacă ţinem cont de previziunile weather.com. Pe de altă parte, marţi vremea se răceşte, maximele coborând spre 17ºC, în timp ce minimele vor mai pierde un grad din termometre, urcând cel mult până la 8ºC.
Ziua de 1 Mai, Ziua Internaţională a Muncii, care era tradiţional dedicată ieşirii la iarbă verde şi grătarelor, va fi cea mai rece din această perioadă. Maximele vor ajunge cu greu la 14ºC, iar minimele nu vor urca mai sus de 7ºC.

În aceste zile se vor semnala şi intensificări importante ale vântului, ceea ce va face ca temperatura resimţită să fie şi mai scăzută.

Vremea se va îndrepta uşor începând cu data de 2 mai.

+0 -0
se încarcă...