Corporatiștii apelează la servicii profesionale de curățenie și călcătorie pentru a se bucura de timpul liber

0

În ultimii ani, corporațiile au cunoscut o dezvoltare fulminantă în România. La orele de vârf, corporatiștii se grăbesc să ajungă la timp la birou, respectând un dress code business, adică o ținută impecabilă, proaspăt călcată. La fel de impecabilă doresc să fie și locuința lor, dar timpul le este cel mai mare impediment.

Timpul liber limitat al corporatiștilor se traduce prin imposibilitatea de a se ocupa pe deplin de curățenia căminului lor, ori de călcarea hainelor în mod regulat. Conform unui studiu recent realizat, 75% dintre corporatiști au declarat că nu dispun de timpul necesar pentru curățenia generală, ori călcarea cămășilor. Au rezolvat, însă, problema apelând la firme specializate.

Firmele de curatenie cu personal calificat precum Urgent Curat oferă de mai bine de 10 ani servicii complete de curățenie la domiciliu prin pachete personalizate la cea mai bună ofertă disponibilă pe piață. Aceasta se numără printre favoritele corporatiștilor datorită echipamentelor de ultimă generație utilizate, dar și a produselor 100% BIO.

Urgent Curat își desfășoară activitatea pe tot teritoriul Bucureștiului și Ilfov, iar pe lângă serviciile de curățenie la domiciliu, se ocupă și de curățenia birourilor, a sălilor de sport, cafenelelor, hotelurilor, etc.

Un alt aspect important este felul în care un angajat se prezintă la locul de muncă.

Aspectul hainelor joacă un rol important în promovarea unei imagini pozitive, iar purtarea unei cămăși necălcate în cadrul unei ședințe importante, ori mirosurile neplăcute impregnate în țesături o pot afecta. Dacă pentru curățenia la domiciliu au ales serviciile profesioniștilor în domeniu, pentru haine optează la serviciile unei călcătorii.

Calcatorie.ro oferă cel mai rapid serviciu de calcare profesională a hainelor din București. Serviciul presupune preluarea comenzilor, călcarea, stilizarea și împăturirea hainelor, dar și de livrarea acestora în timp util. Colectarea este gratuită, iar pe lângă călcare se pot solicita servicii adiționale. Calcatorie.ro se ocupă de călcarea și igienizarea nu doar a hainelor, dar și a lenjeriilor. Apelarea la serviciile firmelor specializate în curățenie la domiciliu și călcare profesională a hainelor vine cu o serie de avantaje unice.

Astfel de servicii nu ar putea fi efectuate în aceleași condiții la domiciliu. Firmele specializate dispun de echipamentele necesare, iar angajații se perfecționează continuu pentru prestarea serviciilor de calitate. Investiția în detergenți ecologici, ori în stații de călcat profesionale presupune costuri enorme, iar colaborarea cu astfel de firme este mult mai avantajoasă.

Corporatiștii din București au ales să scape de griji și să lase profesioniștii să se ocupe de curățenie și călcatul hainelor. Rezultatele colaborării cu firmele specializate în domeniul curățeniei și călcătoriei sunt spectaculoase. În timpul în care corporatiștii sunt la birou, o echipă se ocupă de curățenia imobilului, iar o alta de călcarea cămășilor pentru următoarea săptămână.

(Publicitate)

+0 -0
se încarcă...