Tânăr înjunghiat în discotecă

0

Un tânăr de 19 ani, originar din Dorohoi, a ajuns luni dimineaţă la Clinica de chirurgie Toracică din Iaşi, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori de un necunoscut. incidentul a avut loc într-o discotecă din localitatea Vârfu Câmpului în noaptea de duminică spre luni.

Într-o stare avansată de ebrietate, acesta a încercat să intervină în conflictul dintre alţi doi tineri, însă la un moment dat a simţit trei înţepături în zona pieptului, în partea dreaptă. a căzut la pământ, iar când a dus mâna în zona traumatizată a simţit-o plină de sânge.

O ambulanţă l-a preluat şi l-a adus la Botoşani, însă medicii de aici au hotărât imediat trimitera lui la Iaşi, din cauză ca lama cuţitului i-a atins plămânii. „Pacientul prezenta trei plăgi înjunghiate în zona hemitoracelui drept, cu hemopneumotorax drept. A fost stabilizat şi transferat în clinica universitară pentru investigaţii şi tratament de specialitate”, a percizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care acum încearcă să stabilească cine este autorul agresiunii, asta pentru că victima le-a spus acestora că era întuneric şi nu îşi mai aduce aminte prea bine incidentul, fiind şi în stare de ebrietate. „În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, existând indicii că agresiunea a fost comisă de un tânăr de 25 de ani din comuna Ungureni”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IJP Botoşani.

+0 -0
se încarcă...