În arest, după o aventură penală pe patru roţi

0
0

Un gest iresponsabil făcut de un tânăr s-a soldat cu un dosar penal, protagonistul evenimentului urmând să fie cercetat pentru patru infracţiuni.

Totul s-a întâmplat în prima zi de Paşte, când tânărul în vârstă de 19 ani, din comuna Vlădeni, a urcat la volanul unui autoturism, cu toate că nu avea permis de conducere, şi a plecat la plimbare cu el. În timp ce rula pe un drum comunal, tânărul a acroşat cu maşina un alt localnic în vârstă de 26 de ani, care mergea pe partea carosabilă, iar după producerea accidentului a părăsit locul faptei. Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor rutieri, care au reuşit să-l identifice pe fugar. Totodată, cu ocazia cercetărilor, anchetatorii au stabilit că autoturismul condus de falsul şofer avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din luna martie a.c.

Acuzat de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţie, tânărul a fost reţinut ieri de poliţiştii rutieri, pe numele său fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, aventurierul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

+0 -0

se încarcă...