Fiți prudenți atunci când jucați la pariuri sportive!

0

Fenomenul pariurilor sportive a luat tot mai multă amploare în țara noastră. Este un trend ascendent în Europa și în lume, nu trebuie să privim acest lucu ca pe un pericol de moarte, ca pe un păcat capital, așa cum am văzut că se mai practică prin mass-media.

Adevărul spus franc, deschis, este acesta: dacă putem respecta câteva reguli simple, pariurile sportive nu pot deveni un lucru nociv in viața noastră. Ba dimpotrivă, pot transforma cunoștințele noastre din domeniul sportului, coroborate cu o strategie potrivita constrită pe termen lung și cu un management adecvat al banilor, într-o activitate profitabilă.

Nu facem aici  apologia pariurilor sportive dar nici nu suntem de acord cu cei ce le pun la zid fără sa știe despre ce este vorba cu adevărat.

Îndemnul către cei ce joacă la pariuri sportive este, în primul rând, la prudența, disciplină, responsabilitate si cumpătare. Este indicat să nu se aloce pariurilor mai mult de 10% din veniturile lunare ale fiecăruia, iar acestea trebuie sa ramână la stadiu de hobby.

Îndemnul de a nu juca la pariuri sume de bani mai mari decât cele pe care vă permiteți să le pierdeți nu este o simplă lozincă fără substanță, este un sfat plin de înțelepciune.

Nimeni nu ar trebui sa facă din pariuri un mod de viață, mirajul îmbogățirii rapide jucând la pariuri este doar o himeră.

Punând pe primul plan sănătatea voastră fizică și financiară, jucând relaxat, fără patimă, rezultatele pozitive pot apărea mult mai ușor.

Descoperiți aici instrumentele necesare pentru a studia, pentru a analiza în mod profesionist, cu seriozitate și dedicare evenimentele sportive pe care doriți să mizați.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

+0 -0
se încarcă...