spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăLocal BTFiți prudenți atunci când jucați la pariuri sportive!

Fiți prudenți atunci când jucați la pariuri sportive!

Fenomenul pariurilor sportive a luat tot mai multă amploare în țara noastră. Este un trend ascendent în Europa și în lume, nu trebuie să privim acest lucu ca pe un pericol de moarte, ca pe un păcat capital, așa cum am văzut că se mai practică prin mass-media.

Adevărul spus franc, deschis, este acesta: dacă putem respecta câteva reguli simple, pariurile sportive nu pot deveni un lucru nociv in viața noastră. Ba dimpotrivă, pot transforma cunoștințele noastre din domeniul sportului, coroborate cu o strategie potrivita constrită pe termen lung și cu un management adecvat al banilor, într-o activitate profitabilă.

Nu facem aici  apologia pariurilor sportive dar nici nu suntem de acord cu cei ce le pun la zid fără sa știe despre ce este vorba cu adevărat.

Îndemnul către cei ce joacă la pariuri sportive este, în primul rând, la prudența, disciplină, responsabilitate si cumpătare. Este indicat să nu se aloce pariurilor mai mult de 10% din veniturile lunare ale fiecăruia, iar acestea trebuie sa ramână la stadiu de hobby.

Îndemnul de a nu juca la pariuri sume de bani mai mari decât cele pe care vă permiteți să le pierdeți nu este o simplă lozincă fără substanță, este un sfat plin de înțelepciune.

Nimeni nu ar trebui sa facă din pariuri un mod de viață, mirajul îmbogățirii rapide jucând la pariuri este doar o himeră.

Punând pe primul plan sănătatea voastră fizică și financiară, jucând relaxat, fără patimă, rezultatele pozitive pot apărea mult mai ușor.

Descoperiți aici instrumentele necesare pentru a studia, pentru a analiza în mod profesionist, cu seriozitate și dedicare evenimentele sportive pe care doriți să mizați.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.3 ° C
15.6 °
12.1 °
58 %
1.3kmh
100 %
mie
15 °
joi
22 °
vin
22 °
sâm
19 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Oamenii se pregătesc, se vede că vin sărbătorile.

EDITORIAL

Eliminarea din cărțile Primăriei pe motive de incompatibilitate a medicului Cîrstoiu este doar praful în ochi pe care Ciolacu și ai lui ni l-au...

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...