Botoşănean lăsat fără maşină, după o beţie într-un bar

0

Au băut împreună, după care i-a furat maşina şi a plecat cu ea la plimbare. Totul s-a petrecut în municipiul Botoşani, în noaptea de miercuri spre joi, însă autorul a fost prins de poliţişti la scurt timp. Întâmplarea pare desprinsă parcă din poveştile cu Păcală, cel care a vrut să breveze alegându-se în final cu un dosar penal.

Astfel, miercuri seară, un botoşănean a poposit într-un bar din municipiu, unde s-a cinstit printre altele şi cu un tânăr în vârstă de 24 de ani, care profitând de starea bahică în care a ajuns bărbatul, i-a luat cheile de la maşină. Iar lucrurile nu s-au oprit aici, pentru că ulterior tânărul a mers în strada Griviţa, unde era parcat autoturismul botoşăneanului, a urcat la volan şi a plecat la o „tură” prin oraş.

Doar că soţia chefliului a observat că le-a dispărut maşina din faţa blocului şi a sunat imediat la poliţie. În acest răstimp, tânărul ajunsese cu autoturismul pe strada Tudor Vladimirescu, unde a fost oprit de un echipaj de poliţie pentru un control de rutină. Întrucât mirosea a băutură, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, cu ocazia verificărilor, poliţiştii au descoperit că individul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Prin urmare, i-au întocmit un dosar penal, aventurierul urmând să fie cercetat pentru furt calificat, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

+0 -0
se încarcă...