De ce este important sa cumperi o narghilea de calitate

0

Fumatul de narghilea este, in majoritatea tarilor arabe, o activitate sociala. Insa, in ultimii ani a crescut in popularitate, si este folosita in toate tarile din lume, inlusiv in Romania, atat in baruri si cafenele, cat si acasa.

Narghileaua este compusa din mai multe componente, pentru a avea garantia ca te bucuri de cea mai buna experienta. In primul rand, creuzetul care tine carbunele si tutunul in timpul sesiunii de fumat, trebuie sa fie de calitate, pentru a imbunatati experienta. Narghileaua in sine consta in principal din furtun, vasul din sticla pentru apa, si nu in ultimul rand, coloana de fum care alcatuieste narghileaua si pe care sta creuzetul.

Avantajele de a avea o narghilea

Pentru a fi sigur ca alegi cea mai buna narghilea, care sa contina tot ce trebuie pentru o buna experienta de fumat, este recomandat sa achizitionezi o narghilea egipteana. Narghileaua egipteana este confectionata manual, este usor de folosit si de curatat, si arata minunat. In plus, o poti lua cu tine oriunde, oricand simti nevoia sa fumezi o narghilea alaturi de persoanele apropiate. Daca vrei sa fumezi de obicei in compania mai multor prieteni, asigura-te ca achizitionezi o narghilea cu cel putin doua furtunuri.

Partea buna a narghilelei este ca poate fi fumata oriunde, chiar si in interior. Fie ca preferi sa mergi in cafenele sau baruri cu prietenii, sau sa organizezi o intalnire la tine acasa, narghileaua nu scoate fum insuportabil precum tigarile obisnuite.

Un alt avantaj al narghilelei, este ca te aduce mai aproape de prieteni, familie si asociati. Este intotdeauna o metoda buna de socializare, indiferent de evenimentul la care participi.

Cum te poti bucura mai mult de o narghilea buna

Principiul fundamental in timpul prepararii narghilelei este folosirea de apa rece. Apa se incalzeste foarte tare in vasul de sticla in timpul fumatului, deci nu este indicat sa folosesti apa calda, pentru ca aceasta va deveni mai calda. Pentru a te bucura de gustul proaspat de shisha pentru mai mult timp, adauga cateva cuburi de gheata in sticla. Gheata se topeste lent si mentine temperatura apei sub control.

Foloseste tutun proaspat si de calitate. Asigura-te ca pastrezi tutunul intr-un loc uscat, departe de lumina directa a soarelui. O narghilea gustoasa depinde foarte mult de tutun, asa ca asigura-te ca achizitionezi doar tutun de calitate, si ca nu folosesti foarte mult la o sesiune de fumat.

Un alt sfat pentru a pregati o narghilea buna, este sa folosesti un aprinzator de carbuni, si carbuni de cocos de calitate. Poti gasi aceste produse in magazin de narghilea in Bucuresti

Nu in ultimul rand, nu uita sa ai grija de narghileaua ta. Asigura-te ca o cureti dupa fiecare sesiune de fumat de shisha, si chiar si intre sesiuni. Spala intotdeauna vasul, coloana si creuzetul. Daca nu cureti narghileaua, tutunul ars si fumul vor ramane prin diferite locuri. Acest lucru, din nefericire, face ca gustul de narghilea sa fie rau, nu proaspat.

+0 -0
se încarcă...