Edilii botoşăneni au stabilit străzile unde se va interveni cu lucrări de întreţinere şi reparaţii

0

Muncitorii firmei care are contract cu municipalitatea pe partea de întreţinere şi reparaţii străzi lucrează în această perioadă după un grafic stabilit de o echipă coordonată de Marian Murariu, viceprimar al municipiului. „Executăm niște lucrări începute anul trecut pe care nu am reușit să le terminăm din cauza frigului din luna noiembrie. Este vorba de o lucrare pe strada Humăriei, unde reparăm o rigolă care avea mari probleme și nu asigura o scurgere corespunzătoare a apelor, apa a intrat în curțile oamenilor, care ne-au sesizat această problemă”, a declarat Marian Murariu.

Potrivit edilului, se lucrează și pe strada Teatrului, cu zona din spatele Sinagogii, inclusiv pe partea de parcări.

„Lucrăm la plombări în zona Rotunda, pe Aleea Tiberiu Crudu și Constantin Gane. În Zona Industrială, în fața Eltrans sunt niște prăbușiri ale carosabilului și ale bordurilor. Lucrăm și acolo cu prioritate pentru că este zona de intrare în oraș dinspre Dorohoi. Facem plombări, aducem cămine și borduri la cotă”, a precizat Marian Murariu.

În programul de intervenţii au mai fost incluse lucrări pe străzile pietruite Oituzului, Fântânile și străzile din zona Împărat Traian. Pe partea de marcaje rutiere, se intervine pe strada Sucevei şi se va continua cu Calea Națională, tronsonul dintre E.On și Uvertura Mall.

Bugetul alocat pentru întreţinere şi reparaţii străzi este de patru milioane lei.

+0 -0
se încarcă...