Teroare la Urgențe din cauza unui tânăr de 20 de ani

0

Un tânăr de doar 20 de ani, din Botoşani, a semănat teroare printre cadrele medicale duminică dupa-amiază în Unitatea de Primiri Urgenţe.

Venit la spital din cauza unei dureri la ureche, tânărul a devenit la un moment dat extrem de violent din cauza timpului de aşteptare care i-a fost atribuit conform codului de urgenţă atribuit în triaj.

Potrivit cadrelor medicale, tânărul a devenit mai întâi violent verbal şi a început să ameninţe şi să înjure întreg colectivul medical. Asistenţii au solicitat intervenţia serviciului de pază al UPU, însă până la sosirea gardienilor, tânărul a plecat, însă la ieşire a lovit cu putere geamurile uşilor de la intrarea în Urgenţe. Atât de tare a lovit acesta cu pumnul, încât a spart două geamuri dintr-o lovitură, după care a fugit.

Oamenii de pază din UPU au fugit după acesta, însă nu au mai reuşit să îl prindă, fiind solicitată intervenţia unui echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Botoşani.

Între timp, însa, mama tânărului a ajuns la Urgenţe, reproşându-le cadrelor medicale că l-au lăsat pe acesta să plece de la spital cu bucăţile de sticlă în mână. Dupa ce a fost informată că acesta a fugit, femeia a adus copilul la spital, iar după ce a fost tratat, a fost luat în primire de jandarmi.

+0 -0
se încarcă...