Cătălin Flutur despre ministrul Dezvoltării Daniel Suciu – Îmi pare rău, nu prea are ce căuta acolo

0

Cătălin Flutur, primarul municipiului, nu i-a rămas dator lui Daniel Suciu, vicepremier şi ministru al Dezvoltării, care l-a criticat, săptămâna trecută, cu prilejul vizitei la Botoşani. Reprezentantul guvernului i-a reproşat edilului că nu au fost realizate utilităţile la Spitalul de boli cronice şi nici la noul cartier ANL de pe Şoseaua Iaşului. „Ştiu că a venit la Botoşani viceprim ministrul României, ministrul Dezvoltării să ne întrebe pe noi la un moment dat de ce nu am făcut nişte racorduri la un spital care, într-o perioadă de şase ani de când se lucrează la el, s-a ajuns la un grad de realizare a investiţiei de 42%. Ce să spunem mai mult?”, a declarat primarul. Edilul a arătat că Guvernul nu are bani pentru aceste lucrări, dovadă fiind şi  blocurile de locuinţe sociale din zona ANL Cişmea, blocate la peste 50% grad de execuţie. Referindu-se la ANL-ul de pe Şoseaua Iaşului, primarul a replicat că „ acolo unde au ales ei să facă ANL-ul, ne costă mai mult utilităţile, decât blocurile”. „Cam acesta este modul de gândire la Ministerul Dezvoltării Regionale. Nu mai ştiu al câtelea ministru este, dar m-am informat un pic, am vrut să văd acest domn, care a venit la Botoşani la nişte investiţii care, vezi Doamne, sunt în colaborare cu Primăria Botoşani, are un grad de a înţelege lucrurile destul de limitat pentru că a făcut o facultate de ştiinţe politice. Adică, îmi pare rău, nu prea are ce căuta acolo. Oricum, mai vin vreo doi, sau vreo trei, până se termină spitalul”, a afirmat Cătălin Flutur.

Acesta a dat asigurări că, în condiţiile în care ar fi fost invitat la întâlnirea cu ministrul, ar fi mers, pentru că avea foarte multe lucruri să-i spună. Primarul şi-a amintit şi că, deşi a fost prezent la Târgul de la Popăuţi, pe scenă a fost invitată „toată protipendada de la PSD, inclusiv viceprimarul Cosmin Andrei”.

„Atunci să nu spună nimeni că vine cineva în vizită de lucru. Suntem într-o perioadă în care sunt vizite pur electorale şi sunt plimbaţi ăştia cum e plimbat ursul, când venea înainte ursul prin bâlci sau prin târg şi în spate o ceată mare de ursari”, a concluzionat Cătălin Flutur.

+0 -0
se încarcă...