Cum să îţi păstrezi geanta de piele în condiţii excelente

0

În colecţia de genţi damă de pe PortofelulTau.ro poţi găsi o mulţime de genţi damă din piele naturală, aşa că am decis să le solicităm câteva sfaturi despre cum se face corect întreţinerea unei genţi din piele naturală.

Citind acest articol vei afla şi tu cum să îţi întreţii geanta din piele pentru ca aspectul său să fie mereu atrăgator şi să o poţi folosi cât mai mult timp. Sperăm să îţi fie de ajutor!

O geantă din piele naturală este un accesoriu de preţ. Iar asta nu doar pentru faptul că preţul genţilor de dama este mai mare decât al celor realizate din materiale mai ieftine, ci şi pentru faptul că, dacă sunt îngrijite corespunzător, îşi pot păstra aspectul şi integritatea o perioadă îndelungată de timp.

Dar cum se îngrijeşte corect o geantă din piele naturală? Pentru a afla acest lucru, am decis să solicităm câteva sfaturi reprezentaţilor magazinului online de portofele şi genţi din piele naturală PortofelulTau.ro. Iată care sunt sfaturile pe care le-am obţinut:

Accesoriile din piele naturală au nevoie de atenţie specială

Accesoriile din piele naturală sunt speciale, iar de aceea necesită atenţie specială. Nu poţi folosi orice produs pentru a curaţa o geantă din piele, ci trebuie să-ţi achiziţionezi doar produse de îngrijire special concepute pentru întreţinerea pielii naturale.

În supermarketuri vei gasi o mulţime de produse de acest tip. Şi în acest caz, un produs ieftin s-ar putea dovedi ineficient sau chiar dăunător. Este deci important să alegi un produs de calitate pe care mai apoi să îl testezi într-un loc ferit, pentru a te asigura că nu afectează în vreun fel materialul genţii.

În cazul în care rezultatul este mulţumitor, poţi continua să foloseşti produsul respectiv pentru restul suprafeţei.

Nu neglija interiorul genţii

Există tendinţa de a întreţine doar exteriorul unei genţi, deoarece aceea este singura parte vizibilă. Totuşi, dacă vrei să foloseşti geanta achiziţionata o perioadă îndelungată de timp, nu ar trebui să uiţi nici de interiorul genţii.

De multe ori se adună firmituri şi mizerie care în timp vor afecta atât materialul din interior cât şi pielea naturală. Drept urmare, ar trebui să eviţi să pui în geantă lucruri care i-ar putea afecta materialul. De asemenea, din când în când ar trebui să îţi dedici puţin timp pentru a-i curaţa interiorul. Trebuie doar să o scuturi sau chiar să o întorci pe dos pentru a te ocupa în detaliu de îngrijirea sa.

Lupta impotriva petelor ar trebui lăsată pe seama specialiştilor

Uneori se întamplă ca pe suprafaţa genţii să apară diferite pete. Acestea se pot dovedi a fi foarte buclucaşe, iar de aceea nu ar trebui să încerci să scapi de ele personal. Asta deoarece încercarea de a îndeparta petele respective ar putea cauza deteriorarea materialului genţii.

Drept urmare, PortofelulTau.ro recomandă ca petele să fie curătaţe doar de către specialişti. Sunt multe firme la care poţi apela atunci când aspectul pielii naturale a fost afectat de diferite pete şi cu siguranţa vor reuşi să redea genţii aspectul plăcut pe care ţi-l doreşti.

Niciodată nu forţa uscarea genţii

Tuturor li se întâmplă să fie surprinşi de o ploaie spontană sau să scape puţina apă pe geantă. În aceste cazuri nu este recomandată forţarea uscării genţii din piele naturală. Iar asta deoarece sursele de căldura, precum caloriferul, pot afecta foarte mult materialul genţii.

Tot ce poţi face în acest caz este să folosesti câteva şerveţele pentru a tampona materialul genţii, astfel reducându-se excesul de apă. Apoi lasa geanta să se usuce la umbră, la temperatura camerei iar aspectul său nu va fi afectat după uscare.

Acestea sunt sfaturile pe care am reuşit să „le furam” de la PortofelulTau.ro. Acum că ştii cum se întreţine corect o geanta de piele, acceseaza site-ul lor pentru a-ţi achizitiona o nouă geanta din piele naturală la preţ redus.

+0 -0
se încarcă...