Ovidiu Portariuc – Botoşănenii au acces la facilităţi unice în zona de Nord – Est a României (video)

0
0

Prezent la inaugurarea Parcului Cornişa, fostul primar Ovidiu Portariuc a afirmat că trăieşte un sentiment de satisfacţie să vadă finalizat un obiectiv de o asemenea anvergură şi complexitate. „Este un sentiment de bucurie pentru botoşăneni pentru că au acum într-adevăr acces la facilităţi unice, spun eu, în zona de Nord – Est a României şi nu numai. Au fost eforturi mari în primul rând ale constructorului şi vreau să-i mulţumesc constructorului şi echipei de proiect din primărie care a dus greul acestui proiect. Dincolo de noi cei care reprezentăm în mod trecător botoşănenii şi administraţia botoşăneană, sunt oameni, poate mai puţin văzuţi, care lucrează zi de zi şi se confruntă cu probleme extrem de dificile tehnice, dar iată că au găsit în final rezolvare”, a declarat fostul edil.

Acesta a reamintit că, potrivit asigurărilor date de managerul de proiect, în mai 2016, Parcul Cornişa ajunsese la un stadiu de realizare de 97%, însă au fost probleme cu testele la piscină şi râul de rafting, dar şi cu racordarea la utilităţi. „Se pare că problema tehnică a racordării la utilităţi a fost dificilă, de asta a durat atât de mult timp, bine că s-au găsit soluţii şi îl felicit pe domnul primar că a reuşit în această perioadă să găsească soluţiile astfel încât să poată da drumul parcului să fie funcţional”, a mai spus Ovidiu Portariuc.

În această seară, fostul edil va participa, împreună cu fiul său, la spectacolul în care vor evolua artişti internaţionali.

+0 -0

se încarcă...