Cornişa se pregăteşte de a doua zi de spectacole

0
0

Pe scena mare amplasată lângă terenurile de sport vor evolua în a doua zi artişti naţionali.

Astfel, între orele 13.00 -18.00 va avea loc Festivalul de interpretare şi creaţie „Tinere speranţe” – Asociaţia „Arlechin”. De la 15 la 16 va fi un „Atelier de dezvoltare muzicală”, iar de la ora 18, pe scena principală se va da startul în a doua zi de spectacole. Ziua va fi deschisă de Filarmonica Botoşani, după care botoşănenii vor fi încântaţi de Shift, Sore, DJ Rynno feat Sylvia, Ioana Ignat&Band.
De asemenea, oamenii care vin la Cornişa se pot delecta cu mai multe activităţi. De la patinoar spre zona de rafting, spre heleşteu, sunt tarabele comercianţilor, urmate de utilaje şi agregate care asigură zona de distracţii pentru copii şi tineri. În zona amfiteatrului în aer liber vor fi activităţi artistice ale trupelor şi asociaţiilor culturale.

 

Parcare amenajată lângă parc

Lângă zona de agrement, pe terenul preluat recent de la Armată a fost amenajată o parcare, unde, potrivit estimărilor poliţiştilor de la Rutieră, vor putea fi lăsate aproximativ 3.000 de maşini. Intrarea în parcare se află lângă zona unde au fost amplasate utilajele Luna Park Lichiardopol.
Aici se poate ajunge tastând pe Google Maps codul 47.736892, 26.640735 (47°73’68.92″N 26°64’07.35″E). SAU APĂSÂND PE ACST LINK.

 

Curse speciale cu maxi taxi

Cei care nu vor dori să vină cu maşinile lor, au la dispoziţie transportul cu maxi taxi. Traseul 6, sau Cornişa, are ca punct de plecare Donici şi include Parcul Tineretului, Tudor Vladimirescu, Dragoş Vodă, Ion Pillat, Calea Naţională, Marchian, Bulevard, Sucevei, Cornişa şi retur. Microbuzele vor circula din 10 în 10 minute.

+0 -0

se încarcă...