A început spectacolul la Cornişa (video)

0
0
bdr

A treia seară de spectacole în Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa a început cu Filarmonica Botoşani, care a cântat piese de largă recunoaştere internaţională. În acest moment, pe scenă se produce Amadeus. Instrumentistele au abordat mai multe piese celebre din filme, precum James Bond, Games of Trones şi Piraţii din Caraibe, dar şi celebra piesa a lui Michael Jackson, They dont care about us, I feel good a lui James Brown şi Balada lui Ciprian Porumbescu. „Să ne simţim bine, că despre asta este vorba. Să ştiţi că am umblat destul de mult în ţară, am bătut-o în lung şi-n lat, aşa că, ce pot să vă zic? Felicitări, e foarte frumos aici, să fie într-un ceas bun, să petreceţi clipe absolut minunate aici, împreună cu prietenii şi cu familia. Cum este în seara asta, cum a fost aseară, cum a fost alaltăseară, aşa să vă fie tot anul”, a spus una dintre artiste.

În zona de agrement sunt la această oră mii de persoane. Terasele, dar şi locurile de joacă pentru copii sunt luate cu asalt.

Prezentatorul spectacolului a declarat că vineri seară au fost la spectacol aproximativ 25.000 de persoane şi şi-a exprimat convingerea că participarea va ajunge la acelaşi nivel şi în această seară.

bdr
bdr
bdr
dav
dav
dav
bdr
bdr

+0 -0

se încarcă...