Botoşăneni cu probleme digestive după Festivalul Cornişa

0
0

Nu toţi botoşănenii s-au bucurat de sărbătoarea ce a însemnat festivalul de la Cornişa. Câteva zeci de persoane au avut probleme digestive după ce au şi-au satisfăcut poftele culinare la tarabele din zona gastronomică, în special cele cu porumb fiert sau sucuri amestecate cu gheaţă.

Asta pentru că farmaciile din zona Primăverii sau Sucevei, mai apropiate de zona Cornişa, au avut mai mulţi clienţi care s-au plâns de diaree sau senzaţii de greaţă după ce au consiumat respectivele produse la tarabele din parcul de agrement. „În principal, cei care au fost, au spus că fie au mâncat porumb fiert, fie au băut suc amestecat cu gheaţă pisată. Deci probabil nu au fost preparate în condiţiile cele mai bune de igienă. Sau poate sucul era prea rece, porumbul prea fierbinte, cine ştie?. Din fericire nu am avut foarte mulţi clienţi de acest fel”, a spus un farmacist botoşănean.

Din fericire, până ieri niciun botoşănean nu a ajuns la Urgenţe, acuzând stări de rău, semn că problemele cu care s-au confruntat nu au fost severe.

+0 -0

se încarcă...