Sute de locuri de parcare scoase la licitaţie de către municipalitatea botoşăneană

0
dav

Reprezentanţii Serviciului Patrimoniu din cadrul Primăriei Botoşani au finalizat inventarierea locurilor de parcare. Locurile pentru care nu s-a plătit taxa de rezervare pe acest an vor fi scoase la licitaţie. Marian Murariu, viceprimar al municipiului, a declarat că licitaţia va avea loc pe 4 iunie, începând cu ora 10.00, la Casa Cărţii. Vor face obiectul licitaţiei aproximativ 320 de locuri de parcare, aflate în mai multe zone ale oraşulu, printre care Calea Naţională 7 -111, străzile Gării, Aprodu Purice, Împărat Traian, Griviţa, Dreptăţii, Poştei, Săvenilor, Victoriei.

„Prețul de pornire la licitație este de 131 de lei pe an pentru persoane fizice. Pot depune cereri de înscriere la licitație, persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, dețin un autovehicul proprietate personală și nu dețin garaj în municipiul Botoșani”, a precizat edilul. Potrivit acestuia, durata de rezervare este până la 31 decembrie 2019, cu posibilitate de prelungire.

Documentația pentru licitație poate fi consultată și achiziționată de la Serviciul Patrimoniu, până pe 3 iunie. Taxa de participare la licitație este de 10 lei.

+0 -0
se încarcă...