Costumul feminin – cea mai stilată alegere pentru evenimente exclusiviste

Îţi mai aduci aminte care a fost primul tău costum?

Ţin minte că prima dată când am purtat costum a fost într-o zi de Paşti. Era un costum nou-nouţ, de culoare verde închis, pe care l-am asortat cu o bluză cu animal print şi cu sandale negre cu toc gros. Imaginea de ansamblu poate părea frumoasă, însă pe vremea aceea costumul nu era chiar cea mai stilată alegere pentru o tânără domnişoară.

Astăzi, pe de altă parte, costumele sunt în mare vogă. Au un vibe sexy, iar pentru evenimentele stilate reprezintă o alegere deosebită.

Către ce tipuri de costume să te orientezi

În zilele noastre, vei găsi o gamă variată de costume damă aproape in toate magazinele online sau fizice. Nu încape îndoială că vei reuși să îți găsești ceva pe gustul tău.

Pentru un look de-a dreptul stilat, poţi miza pe stilul minimalist. Alege un costum  într-o nuanţă nude, sau nuanţe încântătoare, precum: lavandă, piersică, prună. Genul acesta de costum se va împăca de minune cu o geantă de mici dimensiuni Michael Kors şi cu nişte sandale simple cu toc înalt.

În ultima vreme am văzut purtându-se tot  mai mult costume oversized. Cine a spus că acestea nu pot fi sexy? Deopotrivă! La un asemenea costum alege să nu porţi nimic pe sub sacou. Iar pentru o notă de feminitate, adăugă fie un colier preţios lung sau nişte cercei statament. Nu uita de rujul roşu!

Cum anul acesta nuanţele neon sunt foarte populare, poţi opta pentru un costum de acest tip. Trebuie să fii îndrăzneaţă pentru o asemenea alegere, deoarece cu siguranţă toate privirile vor fi aţintite asupra ta. Completează ținuta cu nişte pantofi stiletto şi o cămaşă elegantă.

Nici costumul negru nu şi-a pierdut farmecul. Un asemenea costum purtat alături de un bodysuit cu dantelă şi nişte sandale în stil minimalist va atrage cu siguranţă privirile la un eveniment exclusivist.

Costumul alb este exact ceea ce trebuie pentru o ţinută extrem de rafinată.

Pentru ţinutele de birou, mai ales dacă trebuie să respecţi un dress-code formal, costumul este cel mai potrivit. În acest caz poţi opta pentru un costum cu sacou şi pantaloni sau pentru unul cu sacou şi fustă, cel din urmă fiind perfect pentru ţinutele de primavară-vară. Se ştie că pentru un look profesional costumul arată foarte bine asortat cu o cămaşă.  Iar pentru că ai nevoie de o cămaşă diferită în fiecare zi, poţi găsi o mulţime de cămăşi ieftine online, din materiale calitative. Pontul zilei ar fi să alegi modele simple de cămăşi pe care să le porţi în cât mai multe ţinute.

Nu uita: atunci când îţi alegi costumul, ghidează-te după cuvintele cheie: sofisticat, feminin, diferit!

Deja ai votat!