Cărţi de identitate făcute în ziua alegerilor (video)

0
0

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei (SPCLEP) și-a modificat programul de functionare a ghişeelor, astăzi și mâine, astfel încât cei care vor să îşi preschimbe documentele de identitate să o poată face chiar şi în ziua alegerilor europarlamentare și a referendumului pentru justiție inițiat de președintele Klaus Iohannis.

Astăzi, funcționarii SPCLEP au program normal de lucru, până la orele 16:00, iar mâine, în ziua celor, ghișeele vor fi deschise de la ora 7:00 până la ora 21:00.

Pentru persoanele care doresc să obțină o carte de identitate, cele nouă puncte ale Serviciului Judeţean pentru Evidența Persoanelor din județ au un program de lucru pentru 25 mai de la 8:00 la 16:00, iar pentru 26 mai, de la 7:00 până la ora 21:00”, a declarat prefectul Dan Şlincu.

Nu foarte mulţi botoşăneni s-au grăbit să beneficieze de această facilitate. Potrivit lui Costel Gabur, şeful SPCLEP, până la prânz, doar 20 de persoane au cerut înlocuirea actelor de identitate, iar 60 şi au ridicat cărţile de identitate în urma depunerii actelor în zilele anterioare. „Nu se înghesuie lumea, dar aşa a fost mereu la alegeri”, a declarat Gabur, care a specificat că angajaţii serviciului îşi vor face treaba aşa cum cere legea.

+0 -0

se încarcă...