spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăLocal BTRețeaua Medoptic, prezenţă de excepţie în Botoșani

Rețeaua Medoptic, prezenţă de excepţie în Botoșani

Clinica oftalmologică Medoptic, cu origini în Suceava, născută prin fuziunea cu clinica Oftalens, concurează la cote superioare clinici oftalmologice din centre universitare cu tradiţie.
Dr. Liviu Trifina – directorul general al clinicii Medoptic argumentează: „Am creat prin rețeaua Medoptic din Botoșani și Suceava un ansamblu medical în care am înglobat toate serviciile medicale oftalmo-logice, începând cu consultaţiile curente, periodice, diagnosticarea rapidă a afecţiu-nilor oculare, tratamente şi intervenţii chirurgicale complexe menite să redea sănătatea ochilor pacienţilor noştri. Noi avem o altă viziune: nu avem clienți, ci pacienți, oameni cu probleme medicale și din acest motiv, tot ce facem pornește de la nevoile pacientului. Avem experienţa ultimilor cincisprezece ani în care am reunit în jurul nostru specialişti dedicaţi profesiei, care reuşesc să impresioneze prin calitatea prestaţiei, dar mai ales prin rezultatele obţinute.


În clinica Medoptic se pot trata de la cele mai uşoare afecţiuni ale ochilor, până la cele mai complicate disfuncţionalităţi care necesită intervenţii chirurgicale complexe, efectuate în blocul operator din Suceava. Experienţa si expertiza profesională a medicilor, a cadrelor medicale şi a opticienilor de la Medoptic se împletesc într-un mod fericit cu noul program de investiţii in tehnică medicala de ultimă oră. Clinica din Botoșani a fost amenajată foarte prietenos, în așa fel încît fiecare pacient să se simtă confortabil, și funcționează după exigente standarde de calitate şi profesionalism. Consultațiile sunt efectuate de medici specialiști oftalmologi din Iași și Suceava.
Scopul urmărit de Medoptic este ca tot ce este mai bun, util, inovativ și care poate genera plus valoare, să fie folosit în interesul pacienţilor, să îi ajute să-şi vindece afecţiunile ochilor, să aibă acces la intervenţii chirurgicale complexe, în care sunt folosite tehnici sigure, cu aparatură şi materiale de ultima generaţie, lentile şi rame superioare, toate la un raport calitate preţ corect.
Astfel, botoșănenii au la dispoziţie în momentul de faţă serviciile centrului Medoptic situat pe esplanada Unirii, centru care face parte din rețeaua Medoptic din Suceava, cu cele două locatii Medoptic Areni și Medoptic Bucovina, unde este amenajat unul din cele mai moderne blocuri operatorii din țară, prevăzut cu staţie de tratare a aerului şi filtre HEPA, cu flux de aer laminar, pentru a asigura condiţiile intraoperatorii optime şi pentru prevenţia infecţiilor intraspitaliceşti. Echipamentele şi aparatele chirurgicale, cele de asistenţă şi monitorizare ale pacientului precum si materialele folosite la Medoptic Bucovina sunt tot ce are mai bun piața de profil. În acest fel se garantează atât calitatea actului operator, cât şi rezultatul postoperator. Intervenţiile se fac cu anestezie locală, sub atenta monitori-zare a medicului anestezist.


În domeniul lentilelor, Medoptic oferă garanţia celor mai importanţi producători Hoya, Essilor, Rodenstock, Zeiss, Ital-Lenti și nu numai, pentru care performanţele optice, confortul şi estetica reprezintă de zeci de ani tradiție și inovare tehnologică. În acelaşi timp, ramele de ochelari sunt creaţii ale unor renumiţi designeri Ray Ban, Vogue, Dolce Gabbana, Versace, Police, Valentino, Anna Hickman, Guess, Furla, Enni Marco, Escada, dar și alții. Ramele, moderne sau clasice, sunt proiectate pentru a înfrumu-seța și totodată a fi utile.
De la alegerea ramei şi a lentilelor şi până la execuţia precisă a ochelarilor, specialiştii Medoptic își consiliază pacienţii în alegerea celor mai bune soluţii de vedere, graţie experienţei obţinute in cei 15 ani de activitate în domeniul opticii, astfel încât fiecare pereche de ochelari sau de lentile de contact devine parte integrantă a „look-ului” personal, iar conceptul de „a vedea mai bine” este completat de cel de „a fi mai bine văzut”. Garanţia calităţii este argumentul pentru care tot mai mulţi oameni vin şi îşi comandă lentilele şi ochelarii aici. În perioada de vară, Medoptic oferă reduceri de 20% la gama de ochelari de soare, 35% la lentilele fotocromatice Hoya, lentile de soare cadou la lentilele monofocale Essilor Crizal Prevencia sau Crizal UV, 25% reducere la lentilele progresive si degresive ITAL LENTI.
La Medoptic programările se fac la numărul de telefon: 0331 404 039, pe e-mail: botosani@medoptic.ro sau online: www.medoptic.ro.
Ai grijă de ochii tăi!

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
19.5 ° C
19.6 °
18.8 °
43 %
3.7kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...