Momente deosebite pentru sute de copii ocrotiţi de DGASPC

0
Momente deosebite pentru sute de copii ocrotiţi de DGASPC

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a pregătit mai multe activităţi pentru cei 380 de copii din sistemul rezidenţial. Astfel, Ziua Copilului va fi marcată prin diverse evenimente, petreceri în aer liber, activități și jocuri, excursii,  karaoke, vizionare de film cu sprijinul  a mai multor persoane, sponsori și ONG-uri sensibile la nevoile copiilor.

„În municipiul Botoșani, copiii din centrele de plasament, apartamentele  sociale și casele de tip familial vor participa la activități din cadrul Festivalului <Din dragoste pentru copii> – ediția I, realizat în colaborare cu Asociația Culturală <Arlechin>, vor viziona o piesă de teatru la Teatrul pentru Copii și Tineret <Vasilache> Botoșani, iar un grup de copii va merge într-o excursie la mănăstirile din județ”, a declarat Valentin Alexandru Colbu, director adjunct al DGASPC.

Toți copiii din celelalte unități rezidențiale vor fi implicați în jocuri, concursuri, competiții sportive, spectacole de muzică și dans, modelaje din baloane urmate de premii surpriză, desene pe asfalt, petreceri.

Tot de ziua lor, toți copiii aflați în sistemul rezidențial de protecție vor avea un meniu special care va conține și dulciuri, fructe, înghețată.

 

 

+0 -0

se încarcă...