Femeie de 200 de kilograme ajunsă la Urgenţe (video)

0

Pompierii şi cadrele medicale au avut vineri parte de o misiune mai puţin obişnuită. Acestea au trebuit să asigure transportul unei femei de 79 de ani, din Săveni, care cântăreşte aproape 200 de kilograme.

Femeia avea dificultăţi de a respira şi a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. Ajuns la faţa locului, echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă i-a acordat acesteia primul ajutor, însă a realizat că este nevoie şi de transportul ei la Spitalul Judeţean. Din acest motiv, cadrele medicale au solicitat intervenţia Autospecialei de Transport Personal şi Victime Multiple (ATPVM) a ISU Botoşani, împreună cu mai mulţi pompieri care să ajute la mutarea femeii.

În total, peste zece pompieri şi cadre medicale au ajutat la urcarea femeii în autospeciala ISU, după care aceasta a fost transportată la Urgenţe la Botoşani.

La Urgenţe un alt echipaj de pompieri a fost trimis de la ISU pentru a-şi ajuta colegii, astfel că aceştia, împreună cu personalul de la Ambulanţă şi cei de la Urgenţe au reuşit să o coboare pe femeie din ATPVM şi au aşezat-o pe un pat special, după care a fost transportată în spitalpentru a fi consultată de către medicii specialişti.

Ulterior, femeia a fost internată pentru a fi supusă unui tratament de specialitate şi a fi ţinută sub supraveghere câteva zile.

+0 -0
se încarcă...