Tânărul bătut în centrul vechi a decedat la Iași

0

Un tânăr din Botoșani, care peste două luni ar fi urmat să împlinească 23 de ani, a murit, duminică în spitalul din Iași, după ce a fost victima unei agresiuni în Centrul Vechi.

Tânărul a avut o divergență cu un alt tânăr, de 20 de ani, din județul Dolj, totul pornind de la o fată. Agresorul venise în Botoșani pentru a se întâlni cu fata respectivă, însă a ajuns să îl cunoscă și pe cel care a ajuns la spital.

În urma unor discuții despre tânără, între cei doi a izbucnit un scandal, iar olteanul a luat o etajeră din ceramică de la baia din hotelul din Centrul Vechi și l-a lovit în cap pe tânărul din Botoșani nu mai puțin de patru ori.

O ambulanță l-a transportat pe acesta la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, iar de aici a fost transferat la Iași. Botoșăneanul a fost diagnosticat cu multiple plăgi în regiunea occipitală, un traumatism cranian acut prin agresiune, fractură deschisă cu înfundare regiune parietală dreaptă şi comă de gradul II.

El a stat o săptămână internat pe Secția de reanimare a Spitalului de Neurochirurgie din Iași, însă, din cauza traumatismelor suferite, nu a supraviețuit.

Agresorul a dispărut a doua zi după săvârșirea faptei. Ancheta este derulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, care, cu ajutorul polițiștilor, speră să îl prindă pe tânărul din Dolj, care acum va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

+0 -0
se încarcă...