Mii de persoane s-au relaxat la Cornişa în ultimele zile

0
0

Mii de persoane s-au relaxat în Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa. Zona a fost realmente luată cu asalt de către persoanele iubitoare de apă şi soare.

„În acest weekend s-au încasat la Cornișa în jur de 300.000 de lei având un număr de 7.500 de participanți de vineri până luni. Referitor la obiecțiile ridicate cu privire la numărul de brățări sau dulapuri, pe partea de control acces, pot menționa doar că sunt niște lucruri reglementate doar de constructorul care a finalizat complexul și îl notificăm de şase luni de zile să vină să termine partea aceasta de control acces și numai nu reușește. Din păcate, competențele noastre aici sunt destul de limitate”, a declarat astăzi Eugen Țurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, structură care administrează Parcul Cornişa.

Numărul insuficient de brăţări acces a fost suplinit prin eliberarea de bonuri fiscale persoanelor care au dorit să stea în zona de agrement o zi. Mai mult, în cazul grupurilor, a fost eliberată o singură brăţară de acces, însă în sistem au fost operate mai multe intrări.

„Nici nu puteam să băgăm prea mulți pentru că încărcam toate normele sanitare și de siguranță, lucru pe care nu am vrut să ni-l asumăm”, a explicat Eugen Țurcanu.

La momentul inaugurării parcului Cornișa, în gestiune se aflau 500 de șezlonguri și câteva sute de umbrele. În ultimele zile să văzut că sunt necesare mai multe şezlonguri şi umbrele.

„Intenționăm să cumpărăm câteva sute de scaune de plajă care vor compensa lipsa. Cei mai mulți dintre utilizatori au nevoie de un suport pentru a-și lăsa bagajul și prosopul, nu atât să stea pe șezlong cât să-și pună câteva lucruri personale”, a mai spus Eugen Ţurcanu, adăugând că vor fi achiziţionate aproximativ 150 de scaune de plajă.

Oficialul a dat asigurări că toate problemele semnalate vor fi rezolvate în scurt timp. Astfel, în zonă au fost repartizaţi angajaţi din alte compartimente ale DSPSA, pentru că utilajele trebuie monitorizate şi pe timp de noapte.

+0 -0

se încarcă...