A crescut nivelul încasărilor din parcările cu plată

0

Luna trecută, Societatea Eltrans a obţinut din parcările cu plată 52.000 de lei. Potrivit celor precizate de Victor Ivănescu, director general al Eltrans, încasările sunt în creştere, dat fiind faptul că în ultimele luni media a fost de 43.000 de lei.

În acest an, numărul parcărilor cu plată din municipiul Botoşani va creşte. Conducerea societăţii Eltrans a prezentat municipalităţii un raport care include mai multe propuneri de investiţii, printre care şi înfiinţarea unor noi parcări cu plată, cu achiziţionarea parcometrelor de către Eltrans. Prima zonă unde vor fi montate parcometre este parcarea subterană şi supraterană de la Piaţa Centrală, care urmează a fi preluată în administrare de Eltrans. Se iau în calcul şi locurile create în alveole pe tronsonul sens giratoriu Bazar (intersecţia Ion Pillat – Calea Naţională), până la Piaţa Mare. Cu plată va fi şi parcarea de pe strada George Enescu, respectiv alveolele create în dreptul magazinului Profi, până la intersecţia Bucovina – George Enescu, dar şi parcarea de lângă fostul Cinematograf Luceafărul.

Pentru înfiinţarea noilor parcări cu plată este necesar votul consilierilor municipali.

În municipiul Botoşani, la această dată sunt 12 parcări cu plată, respectiv: Bazar 1 (în faţa Bazarului Tati), Bazar 2 (în faţa Magazinului Piticot), Piaţa Centrală (la Comaliment), BRD (vizavi de Big), Xandor (pe strada Marchian), Banca Transilvania (pe strada Marchian), strada Ştefan Luchian (în spatele sediului Primăriei Botoşani), Parcarea Elvila, în faţa Complexului Romarta, lângă Tribunal (în faţa Casei Corpului Didactic), Piaţa Viilor şi în faţa sediului Nord Proiect.

+0 -0
se încarcă...