Şi-a dat foc în faţa propriului frate (video)

0

Caz şocant la Vorona! Un tânăr de doar 23 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a recurs la un gest ieşit din comun.

Nenorocirea a avut loc în satul Poiana, comuna Vorona, duminică seară, când bărbatul, de 23 de ani, se afla în curtea casei împreună cu fratele său. La un moment dat, acesta s-a stropit cu benzină dintr-un recipient de plastic de doi litri pe întreg corpul şi pur şi simplu şi-a dat foc. Hainele de pe acesta s-au aprins instant şi tânărul a ars sub ochii fratelui său ca o torţă. În cele din urmă, cei din preajma sa au reuşit să îl stingă, după care familia a apelat la serviciul de urgenţă 112, solicitând intervenţia cadrelor medicale.

La faţa locului a fost direcţionat echipajul SMURD cu medic, care i-a acordat bărbatului primul ajutor imediat cum a ajuns. Şi mai şocant a fost faptul că, în ciuda arsurilor grave suferite, bărbatul a ieşit singur din casă, cu trupul încă fumegând şi pielea arsă aproape în întregime. Imediat cum a fost preluat de cadrele medicale, bărbatul a fost învelit într-o folie specială şi i s-a aplicat protocolul medical în astfel de situaţii, cadrele medicale sedându-l şi intubându-l, din cauza riscului să fi suferit arsuri ale căilor aeriene.

Ulterior, ambulanţa l-a transportat pe acesta la spital, starea lui fiind extrem de gravă. Cadrele medicale de specialitate i-au toaletat acestuia rănile chiar în Unitatea de Primiri Urgenţe, după care bărbatul a fost direcţionat la Iaşi. „Pacientul a suferit arsuri de gradele III-IV, prin autoincendiere, pe aproximativ 60-65% din suprafaţa corpului. A fost trimis la Iaşi în comă de gradul III, cu prognostic rezervat”, a precizat un medic specialist din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat între cei doi fraţi.

+0 -0
se încarcă...