Accident rutier grav din cauza unei albine (video)

0
0

Un copil de zece ani şi tatăl său, au ajuns la spital după ce au fost victimele unui grav accident produs pe drumul european ce leagă Botoşani de Târgu Frumos.

Incidentul a avut loc în dreptul localităţii Cotu, din comuna Copălău, unde un camion de mare tonaj, condus de un bărbat de 50 de ani, din orașul Buhuşi, judeţul Bacău, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un mal de pământ de pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc după ce bărbatul aflat la volan a fost înţepat în ceafă de o albină. Acesta a resimţit înţepătura puternică şi a încercat imediat să oprească mastodontul de 40 de tone şi să tragă pe dreapta. Nu a mai apucat, însă, pentru că aproape instantaneu a dezvoltat o reacţie alergică, asemănătoare şocului anafilactic. Bărbatului i s-a făcut rău şi nu a mai putut controla autocamionul, care a ieşit în decor.

Copilul său, de zece ani, care dormea în patul din spatele cabinei, a fost catapultat în interiorul acesteia, lovindu-se puternic la bazin. Două echipaje medicale de la Ambulanţă s-au deplasat la faţa locului, acordându-i şoferului primul ajutor pentru şoc anafilactic, iar copilul fiind transportat la Secţia de Pediatrie cu un traumatism de bazin şi de coloană cervicală.

Toată întâmplarea se pztea termina cu o adevărată tragedie, dacă şoferul camionului nu reuşea să evite un impact devastator în ultima clipă. Pe marginea drumului, într-un refugiu, doi tineri erau parcaţi cu maşia, şi scoteau ceva din portbagaj. Camionul a trecut la doar câţiva metri de ei, un impact putându-le fi fatal la amândoi.

+0 -0

se încarcă...