6 + twenty =

A password will be e-mailed to you.

Un copil de zece ani şi tatăl său, au ajuns la spital după ce au fost victimele unui grav accident produs pe drumul european ce leagă Botoşani de Târgu Frumos.

Incidentul a avut loc în dreptul localităţii Cotu, din comuna Copălău, unde un camion de mare tonaj, condus de un bărbat de 50 de ani, din orașul Buhuşi, judeţul Bacău, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un mal de pământ de pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc după ce bărbatul aflat la volan a fost înţepat în ceafă de o albină. Acesta a resimţit înţepătura puternică şi a încercat imediat să oprească mastodontul de 40 de tone şi să tragă pe dreapta. Nu a mai apucat, însă, pentru că aproape instantaneu a dezvoltat o reacţie alergică, asemănătoare şocului anafilactic. Bărbatului i s-a făcut rău şi nu a mai putut controla autocamionul, care a ieşit în decor.

Copilul său, de zece ani, care dormea în patul din spatele cabinei, a fost catapultat în interiorul acesteia, lovindu-se puternic la bazin. Două echipaje medicale de la Ambulanţă s-au deplasat la faţa locului, acordându-i şoferului primul ajutor pentru şoc anafilactic, iar copilul fiind transportat la Secţia de Pediatrie cu un traumatism de bazin şi de coloană cervicală.

Toată întâmplarea se pztea termina cu o adevărată tragedie, dacă şoferul camionului nu reuşea să evite un impact devastator în ultima clipă. Pe marginea drumului, într-un refugiu, doi tineri erau parcaţi cu maşia, şi scoteau ceva din portbagaj. Camionul a trecut la doar câţiva metri de ei, un impact putându-le fi fatal la amândoi.

Apreciază calitatea articolului

8 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...