Pregătiri pentru o nouă ediţie a proiectului Biblio – Vacanţa

0
0

Seria de cursuri din cadrul celei de a IX-a ediţii a proiectului Biblio – Vacanța, derulat de Biblioteca Județeană  „Mihai Eminescu” Botoșani, va debuta pe 10 iulie.

Acest proiect a intrat deja în tradiția bibliotecii, cunoscând un succes deosebit la precedentele ediții. Potrivit conducerii instituţiei, prin multitudinea şi varietatea de cursuri pe care le-a oferit, Biblio – Vacanța a reușit să satisfacă nevoia de cultură şi petrecere a timpului liber a tuturor participanților. De asemenea, deși se adresează copiilor, proiectul cuprinde, ca în fiecare an și serii de cursuri destinate adulților și seniorilor.

În această vacanţă de vară vor fi organizate următoarele cursuriMatematica (clasele V-XII), Micii reporteri, Engleză (clasele I-XII şi adulţi), IT pensionari, Lecturi publice (clasele I – VIII), Informatică (clasele I – IV), Şah, Dezvoltare personală, Franceză (clasele I – VIII), Italiană (clasele I – VIII), Gramatică (clasele I – VIII), Atelier de creaţie, Clubul colecţionarilor, Public speaking (clasele I – VIII) şi Night Music.

Oferta de cursuri se poate îmbogăți, în funcție de propunerile participanților și ale corpului de voluntari ai proiectului Biblio – Vacanța 2019.

Toate cursurile sunt gratuite. Participanții se pot înscrie la cursurile Biblio – Vacanţa până pe 10 iulie, pe  www.bibliotecabotosani.ro, în formularul de înscriere, sau direct la sediul central al bibliotecii din Calea Națională 64.

Pentru toate cursurile din Biblio – Vacanța 2019, înscrierile continuă si după startul proiectului, direct la cursul preferat. Alte informaţii legate de Biblio – Vacanța 2019 se află pe  www.bibliotecabotosani.ro şi afişele care se găsesc la secțiile bibliotecii.

 

+0 -0

se încarcă...