Aproape o mie de slujbe disponibile

0
0

Chiar din prima săptămână a lunii iulie, angajatorii au scos la concurs sute de locuri de muncă. Potrivit AJOFM, oferta din această săptămână este de 935 de slujbe. Se pare că necesităţile angajatorilor au cunoscut schimbări. Astfel, dacă în săptămânile trecute cei mai căutaţi erau inginerii, acum, la mare căutare sunt economiştii. Sunt oferte pentru ocuparea posturilor de director de vânzări, manageri financiari, economişti, contabili sau administratori. Se caută şi ingineri în construcţii, prelucrări mecanice şi automatişti. De asemenea, sunt oferte şi pentru farmacişti sau jurnalişti.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de agenţi de vânzări, bucătari, chelneri, barmani, brutari, patiseri, coafeze, frizeri, cosmeticiene sau agenţi de pază.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Lista locurilor de munca iulie

+0 -0

se încarcă...