Piața Revoluției, pregătită pentru protestatari (foto)

0

Parcarea de la Consiliul Județean a fost pregătită pentru a-i primi pe protestatari. Toate mașinile au fost mutate, astfel încât în fața Palatului Administrativ să se facă loc pentru protestatarii nemulțumiți de starea drumurilor, în special a axei strategice, care străbate 100 de kilometri din sudul județului.

În jurul orei 8:00 au fost mutate și ultimele mașini din fața Prefecturii și a Primăriei Botoșani, iar accesul a fost închis, astfel încât protestatarii să se poată desfășura în întreaga piațetă, fără a exista incidente nedorite.

Protestatarii sunt așteptați să ajungă în jumătate de oră la Poligonul ACR, unde își vor lăsa mașinile și vor porni în marș spre centrul orașului pe traseul: Strada Pacea – Strada Sucevei – Calea Națională – Strada Cuza Vodă – Piața Revoluției (CJ Botoșani).

Grupul Civic Botoşani şi Asociaţia Împreună pentru A8 organizează un protest pentru drumuri. Daniel Câșlariu şi Cristian Andrioaei, iniţiatorii protestului „SOS Infrastructura Botoşani”, au anunţat că se bazează pe o participare de aproximativ 2.000 de persoane din Botoşani, dar şi din alte oraşe ale ţării. Printre protestatari se vor afla şi reprezentanţi ai unor asociaţii civice din ţară.

Demagogia politică, prin promisiunile asumate de guvernele din ultimii 30 de ani, a dus Botoşaniul pe ultima treaptă europeană!”, „Vrem drumuri judeţene la standarde europene!”, „Vrem spitale!”, Vrem dezvoltarea infrastructurii regionale, a Moldovei, în care Botoşaniul trebuie să fie egal cu celelalte judeţe prospere ale României!”, „Fii parte activă din lupta fără arme pentru dezvoltarea judeţului Botoşani, vino şi tu în Piaţa Revoluţiei la Botoşani!”, sunt câteva dintre mesajele lansate de iniţiatorii protestului.

+0 -0
se încarcă...