Șofer băut urmărit de polițiști prin porumb (video)

0

Polițiștii botoșăneni au reușit să prindă un bărbat în stare de ebrietate și care conducea un autoturism, după o urmărire pe câţiva kilometri, atât cu maşina, dar şi pe jos.

Incidentul a avut loc vineri seară, când polițiștii botoșăneni au încercat să oprească pentru un control de rutină un autoturism Opel care circula în zona localității Rădeni. Șoferul nu numai că a refuzat să oprească, dar a și accelerat maşina, încercând să se facă nevăzut.

Polițiștii au pornit imediat în urmărirea lui, care a durat aproape şapte kilometri, până în localitatea Storeşti, şoferul gonind pe drumul cu pietriş cu peste 100 de kilometri la oră. În Storeşti, acesta a coborât din maşină şi a luat-o la fugă prin curţile oamenilor, prin porumb şi printre vii. Abia după ce bărbatul s-a ascuns într-o vie, iar poliţistul care îl urmărea a ameninţat verbal că va folosi arma, acesta a ieşit din vie şi s-a predat.

Din fericire nu au fost victime, însă urmărirea se putea termina tragic, pentru că bărbatul avea pe bancheta din spate trei persoane în momentul în care gonea cu maşina pe drumul acoperit cu pietriş şi se putea răsturna în orice moment.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea permisul suspendat și avea o alcoolemie de 0,71 mg/l. El a fost adus la UPU Botoșani pentru recoltare de biologice și s-a ales cu încă un dosar penal. El mai este cercetat într-un dosar, la Iași, pentru că a condus un autoturism, fiind sub influența alcoolului.

 

 

+0 -0
se încarcă...