Tânără accidentată de fiul unui om de afaceri

0

O tânără a ajuns la spital cu ambulanţa după ce a fost victima unui accident provocat de fiul omului de afaceri Marcel Bârsan, patronul Cornell’s Floor.

Fiul acestuia, în vârstă de 18 ani, se afla marţi dimineaţă la volanul unui autoturism marca Audi, cu care circula pe Calea Națională dinspre Mall spre Bazar, iar la trecerea de pietoni din fața BCR nu a acordat prioritate unei tinere aflată pe trecere și a lovit-o.

Fata de 26 de ani a fost rănită și transportată la spital cu o ambulanţă cu medic. „la faţa locului a fost găsită o pacientă care prezenta un traumatism cranian, cu un hematom, conştientă şi stabilă din punct de vedre hemodinamic. După ce i-a fost acordat primul ajutor şi a fost imobilizată, a fost transportată la urgenţe pengtru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani.

La locul respectiv au ajuns polițiștii, care au început cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului rutier.

+0 -0
se încarcă...