Trimis la pușcărie, după un scandal monstru

0

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Bălușeni, a fost condamnat astăzi de magistrații Tribunalului Botoșani la şase ani, trei luni şi 20 de zile închisoare cu executare, după un scandal monstru. Pedeapsa primită este însă rezultatul mai multor condamnări primite de tânăr.

Astfel, Viorel Constantin M. a fost trimis în judecată în noiembrie 2017 pentru tentativă de omor, tulburarea liniştii şi ordinii publice, violare de domiciliu şi distrugere. Ancheta a scos la iveală faptul că, în toamna anului 2014, în timp ce se afla pe terasa unui bar din localitatea de domiciliu, tânărul a început să facă scandal. Angajaţii localului au închis unitatea, însă tânărul s-a dus acasă la proprietarul barului şi a intrat peste el în locuinţă. A spart uşa şi geamurile şi, când proprietarul a ieşit afară, l-a atacat cu o bărdiţă. Victima a încercat să se apere, însă leziunile suferite au necesitat pentru vindecare 28-30 de zile de îngrijiri medicale.

Găsit vinovat la toate capetele de acuzare, tânărul a fost condamnat pentru fiecare faptă, iar la final magistrații au contopit pedepsele, aplicându-i și un spor. Sentința nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel.

+0 -0
se încarcă...