Bărbat mort după o cadere în gol

0
0

Moarte cumplită pentru un botoşănean de 48 de ani. Acesta lucra la o casă şi a căzut de pe schelă de la aproape 3 metri înălţime. S-a ales cu o ruptură de splină şi hemoragie internă, decedând câteva ore mai târziu la spital, după ce a fost operat de urgenţă.

Incidentul a avut loc vineri, când bărbatul, din Botoşani, a căzut de la o înălţime de aproape trei metri. Acesta se afla pe o schelă, pe care lucra la construcţia unei case din marginea oraşului.

La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, lovindu-se foarte rău la nivelul abdomentului la impactul cu solul. La scurt timp, acesta a fost adus la Urgenţe cu o ambulanţă, medicii luând decizia internării imediate a acestuia.

Bărbatul a fost prluat de medicii chirurgi, acesta fiind diagnosticat cu ruptură de splină şi hemoragie internă, starea lui fiind una critică, mai ales că suferea şi de alte afecţiuni cronice grave. „S-a intrat în sala de operaţii imediat ce a ajuns. Din păcate, starea lui a continuat să se înrăutăţească, fiind nevoie şi de o a doua intervenţie chirurgicală de urgenţă. Din păcate, în cursul zilei de sâmbătă, acesta a intrat în stop cardiorespirator şi medicii nu au mai putut să îi reanimeze cordul”, a precizat un cadru medical din Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Cazul a intrat în atenţia Poliţiei, care a demarat o anchetă pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească exact cauzele decesului.

+0 -0

se încarcă...