eleven + 19 =

A password will be e-mailed to you.

Pompierii din Botoșani au reluat, luni dimineață, căutările bărbatului care a dispărut, duminică, în râul Prut. În sprijinul angajaților de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani au fost chemați scafandrii de la ISU Neamț. Aceştia au fost autorii unei descoperiri macabre în timpul căutărilor.

Astfel, în cursul zilei de joi, scafandrii au găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat înecat, însă, spre stupefacţia tuturor, acesta nu era cel căutat de ei. „Colegii au recuperat trupul neînsuflețit al unui bărbat. Rudele au declarat ca nu este tânărul cautat. Posibil ca această persoană decedată sa fie din Republica Moldova. Se continuă căutările”, a precizat ofiţerul Dorina Lupu, purtător de cuvânt al ISU Botoşani.

Misiunea pompierilor a început după ce un apel la 112 anunţa că un bărbat din județul Botoșani s-a înecat în râul Prut în timp ce se afla la pescuit. Nefericitul incident a avut loc la Horodistea, comuna Păltiniș.

Acesta se afla la pescuit cu un alt bărbat, care a chemat salvatorii după ce a observat că amicul lui nu mai era pe marginea apei, unde îşi avea uneltele de pescuit. După ce l-a căutat prin împrejurimi, acesta a bănuit ce era mai rău, faptul că bărbatul a căzut în râu şi a dispărut sub apă.
Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Dorohoi au intervenit, duminică, pentru căutarea şi scoaterea din apă a acestuia. 14 pompieri cu o barcă continuă căutările pentru găsirea bărbatului.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 3,75
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...