vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTMinor lovit cu toporul în cap la Stăuceni (video)

Minor lovit cu toporul în cap la Stăuceni (video)

Un minor de 17 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost atacat cu un topor de un consatean. Barbatul de 51 de ani din judetul Botosani a ajuns in arestul politiei dupa ce l-a lovit din senin pe tanar cu o toporisca in zona capului.

Cei doi nu au avut nimic de impartit insa, agresorul s-a enervat ca nu il gasea pe prietenul fiicei sale, a inceput sa ii ameninte pe toti cei de pe strada care i-au iesit in cale, printre care si adolescentul de 17 ani. Barbatul este acuzat acum de tentativa de omor si a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Incidentul a avut loc in localitatea Victoria, comuna Stauceni, in apropiere de Botosani. Tanarul de 17 ani a plecat de acasa pana la magazinul din sat, dar pe drum s-a intalnit cu agresotul. Fara sa ii dea ceva de banuit, a trecut pe langa el, iar mai apoi a fost atacat din spate, fiind lovit in zona capului. Cei din sat spun ca barbatul de 51 de ani a mai atacat si alti adolescenti pe strada, dar nu a apucat sa ii raneasca. “Baiatul spune ca era in statia de autobuz, iar asta fugea dupa copii. Prima data a pus barda la gatul unui alt baiat. Asta urca la deal, iar baiatul meu cobora. Asta i-ar fi spus baiatului meu: nici nu imi dai buna ziua?! Baiatul a mers inainte si asta a venit cu bardita. Baiatul a dat sa fuga, dar l-a ajuns din urma si l-a lovit in cap. Noroc ca au venit doi copii din sat si l-au prins de maini si i-au luat toporul din mana”, a spus tatal tanarului.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns spolitistii si o ambulanta. Tanarul ranit a fost preluat si tr5ansportat la spital in stare grava, fiind diagnosticat cu multiple rani la nivelul capului si toracelui.

Anchetatorii l-au gasit imediat pe agresor, el fiind retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativa de omor. In urma audierilor, procurorul a aflat ca barbatul de 51 de ani il cauta prin sat pe prietenul fetei sale in urma unei certi intre cei doi tineri. Pentru ca nu l-a gasit, si-a varsat nervii pe toti cei pe care i-a intalnit in cale. “Principalul suspect este un barbat de 51 de ani. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, fiind introdus in arestul IPJ Botosani. In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la omor, dosarul fiind declinat catre Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani“, a precizat Delia Nenișcu, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Agresorul a fost prezentat astazi in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva, fiind arestat pentru 30 de zile.

Daca va fi gasit vinovat pentru fapta sa, ar putea sa isi petreaca urmatorii ani dupa gratii.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
8.9 ° C
11.6 °
8.3 °
63 %
1.3kmh
31 %
joi
9 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...