Acident grav la Săveni

0

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce o camionetă a dat peste el şi l-a trântit la pământ. Accidentul s-a produs în momentul în care o autoutilitară condusă de un bărbat de 50 de ani, din satul Mihai Viteazu, efecta o manevră de mers cu spatele, moment în care l-a lovit în plin pe un bărbat de 66 de ani, care se deplasa în acel moment prin spatele maşinii.

Impactul a fost unul puternic, victima fiind izbită pe ciment şi lovindu-se puternic la cap. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, care i-a acordat bărbatului primul ajutor, după care l-a transportat la Urgenţe. „Pacientul prezenta un traumatism cranian acut deschis, traumatism facial. A fost preluat şi predat în comă”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoşani.

După ce a fost supus mai multor investigaţii, bărbatul a fost internat pe secţia de reanimare a Spitalului Judeţean, starea lui fiind gravă. În acelaşi timp, poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului, pe numele şoferului fiind deschis un dosar penal pentru vătătmare corporală din culpă.

+0 -0
se încarcă...