Bandă de hoți spartă de polițiștii botoșăneni. Descinderi la trei locuințe

0

Mai mulți polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 1 Botoșani au descins ieri la locuințele a trei tineri din comuna Vorona, bănuiți că ar fi implicați într-o grupare de hoți. În urma perchezițiilor efectuate, anchetatorii au găsit mai multe bunuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, polițiștii spun că vor continua investigațiile pentru a stabili întreaga activitate infracțională a celor implicați.

„La data de 8 august 2019, având în vedere cercetările ce se efectuează într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Botoşani, la locuinţele a trei tineri de 16,17 şi 18 ani, toţi din comuna Vorona”, au anunțat reprezentanții Inpectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Astfel, cu ocazia percheziţiilor, la locaţiile vizate polițiștii au găsit mai multe scule electrice şi obiecte de uz casnic despre care exista suspiciunea că provin din comiterea de infracţiuni, acestea fiind ridicate.

„În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperarea întregului prejudiciu, urmând a fi dispuse măsuri conform prevederilor legale”, au mai precizat reprezentanții IPJ Botoșani.

+0 -0
se încarcă...