Puhoi de slujbe disponibile

Cererea de forţă de muncă în judeţ se menţine foarte ridicată. Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani, oferta din această săptămână este de 904 de slujbe. În oferta din această săptămână au apărut mai multe posturi pentru ingineri în diferite domenii: programare, automatizări, construcţii, instalaţii. De asemenea, sunt oferte pentru directori economici, auditori, economiști, specialiști în marketing, în resurse umane, funcționari bancari traducători, translatori, medici, farmacişti sau medici veterinari.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de asistenţi medicali, agenţi de vânzări, contabili, secretare sau recepționere.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Lista locurilor de muncă disponibile (aici).

Deja ai votat!