Accident cumplit la Unţeni

0
0

O femeie de 48 de ani a murit într-un grav accident rutier care a avut loc sâmbătă după-amiază. Incidentul s-a petrecut pe drumul ce leagă localităţile Unţeni de de Burleşti, unde o autoutilitară Volkswagen Transporter, condusă de un bărbat, a derapat pe drumul acoperit cu pietriş din cauza vitezei şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat pe o parte.
o femeie de 48 de ani, pasageră pe locul din dreapta, a suferit mai multe traumatisme, după impactul cu copacul, dar şi după ce mai mulţi saci cu grăunţe, care se aflau în spatele maşinii, s-au răsturnat în interiorul habitaclului. La faţa locului au sosit echipaje de descarcerare şi echipajul de terapie intensivă mobilă, femeia fiind scoasă din fiarele contorsionate ale maşinii şi preluată de cadrele medicale.

 

Din cauza traumatismelor severe suferite, medicul de pe ambulanţa SMURD a decis ca intervenţia medicală să se facă la locul accidentului, mai mulţi pompieri ridicând câteva foi de cort în jurul victimei pentru ca aceasta să poată fi intubată şi resuscitată. Din păcate, însă, rănile femeii au fost mult prea severe. „La faţa locului am găsit o victimă de sex feminin, 48 de ani, politraumatizată, aflata în stop cardio respirator. A fost început protocolul de resuscitare la faţa locului, procedându-se la intubarea victimei, care s-a facut extrem de dificil. Din păcate, in ciuda eforturilor echipajului nu s-a mai putut face nimic, fiind declart decesul”, a precizat medicul primar în medicină de urgenţă Ramona Elena Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

+0 -0

se încarcă...