Accident la Huțani

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, sâmbătă, pe drumul național Botoșani- Suceava, la Huțani.

Un bărbat de 68 de ani, din Ucraina, se afla la volanul unui Audi înmatriculat în Lituania, avându-l ca pasager pe fiul său.

Cei doi circulau dinspre Suceava spre Botoșani, iar după podul de la Huțani, într-o curbă ușoară la stânga a pierdut controlul mașinii, care a intrat pe contrasens, a lovit un microbuz de persoane care efectua curse regulate dinspre Botoșani spre Vatra Dornei, iar după impact, autoturismul Audi s-a izbit într-un Ford parcat pe marginea drumului.

În microbuz se aflau opt persoane, care au tras o sperietură groaznică. Două dintre acestea au suferit atacuri de panică, iar una a fost rănită. În scurt timp la locul accidentului a ajuns o ambulanță cu medic din cadrul SJA. “Două dintre persoanele vătămate au primit îngrijiri medicale la fața locului, suferind contuzii la nivelul capului, feței sau sternului, iar o a treia persoana, pasager în microbuz, a fost transportată la spital”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoșani.

Polițiștii au demarat verificările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Deja ai votat!