Botoşăneni agresivi internaţi la Psihiatrie

0
Botoşăneni agresivi internaţi la Psihiatrie

Tot mai mulți botoșăneni sunt culeși de pe stradă din cauza comportamentului bizar şi antisocial. Patrulele de poliţişti sau jandarmi aduc zilnic 2-3 cazuri la Urgenţe, care ulterior ajung la Psihiatrie. Legea însă îi lasă din nou pe stradă după câteva zile.

Doi bărbaţi au ajuns, în acest week-end, la Psihiatrie, după ce a fost culeşi de pe străzi de forţele de ordine. Primul a fost un tânăr de 30 de ani, care face parte din rândul oamenilor străzii, în Botoşani. Acesta a fost văzut de locatarii unui bloc din zona centrală a oraşului, care au sunat la 112, îngrijoraţi de comportamentul bizar al acestuia.

La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj de Poliţie, care l-a luat pe tânăr şi l-a însoţit la Urgenţe, de unde medicii l-au direcţionat mai departe către Secţia de Psihiatrie. Acesta este în evidenţele secţiei, medicii cunoscându-l cu afecţiuni psihice. Tot acolo a ajuns şi un bărbat de 40 de ani, din Săveni, care a fost adus la spital de un echipaj de Poliţie şi unul al SMURD, după ce a devenit agresiv pe stradă faţă de mai mulţi trecători.

Potrivit cadrelor medicale, astfel de cazuri au devenit tot mai dese, mai mulţi botoşăneni cu agitaţie ajungând la Psihiatrie, unde rămân, însă, pentru maxim trei zile, cât permite legea, după care sunt externaţi.

+0 -0

se încarcă...