Sute de locuri de muncă disponibile

0

Sfârșitul verii a adus o reducere a ofertei de locuri de muncă disponibile. Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani, oferta din această săptămână este de 861 de slujbe, cu vreo două sute mai redusă decât la sfârșitul lunii trecute.

În oferta din această săptămână au apărut mai multe posturi pentru ingineri în diferite domenii: programare, automatizări, construcţii, instalaţii. De asemenea, sunt oferte pentru directori economici, experți de achiziții în instituțiile publice, auditori, economiști, specialiști în marketing, în resurse umane, funcționari bancari traducători, translatori, medici, farmacişti sau medici veterinari.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de asistenţi medicali, tehnicieni veterinari, operatori de calculatoare, agenţi de vânzări, contabili, șoferi, cofetari sau diferiți specialiști în domeniul industrial.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Lista locurilor de munca. (aici)

+0 -0
se încarcă...