Hoţie între botoşăneni, în municipiul Suceava

0
Hoţie între botoşăneni, în municipiul Suceava

Situaţie neverosimilă cu doi botoşăneni petrecută ieri dimineaţă în judeţul Suceava. Plecat cu treburi în judeţul vecin, un botoşănean a fost prădat de un concitadin, care i-a furat mai multe bunuri din maşină. Situaţia a fost scoasă la iveală de poliţiştii suceveni, care l-au prins pe făptaş după numai câteva ore.

Astfel, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava, ieri dimineaţă, un botoşănean în vârstă de 24 de ani a mers la poliţie şi a reclamat că persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturismul parcat pe raza municipiului Suceava. Cercetările aveau să arate că hoţul a spart geamul unei portiere şi i-a furat o borsetă cu bani, documente şi bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de circa 5.000 lei.

Doar că surpriza avea să vină ulterior. Urmare a măsurilor operative întreprinse de poliţişti, autorul furtului a fost identificat în scurt timp, principalul suspect fiind tot un botoşănean, în vârstă 32 de ani, care a fost prins cu bunurile furate. „În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, bărbatul de 32 de ani fiind reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul IPJ Suceava, urmând ca, la 20 august 2019 să fie prezentat instanţei de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive”, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de IPJ Suceava.

+0 -0

se încarcă...