Campanie de informare pentru botoșănenii care vor să emigreze

0
Campanie de informare pentru botoșănenii care vor să emigreze

Astăzi, la ora 14:00, în Sala „Nicolae Iorga” din cadrul Prefecturii va avea loc cea de a doua etapă a campaniei de informare organizată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP), „Informare acasă! Siguranţă în lume”, care are ca scop informarea corectă şi cât mai completă a potenţialilor migranţi români în ceea ce priveşte drepturile pe care le au în statele membre ale Uniunii Europene.

La eveniment va participa subsecretarul de stat al MRP, Victor Ionescu, fiind invitaţi şi primarii din judeţ dar şi şefii instituţiilor publice deconcentrate, cât şi reprezentanţi ai Biroului Judeţean al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), respectiv Centrul Regional Suceava al Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane.

Cea de-a doua ediţie a campaniei, lansată oficial în aprilie 2019, a fost structurată în două etape. Prima, dedicată tinerilor, a avut loc în perioada mai – iunie 2019, iar cea de-a doua, destinată adulţilor, a debutat pe 1 august şi se va încheia pe 5 septembrie 2019.

+0 -0

se încarcă...